Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZAKTIS F.C raneang fc@outlook.com
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Leonardi passt de bal met de wreef. Daar is Fabri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassar is nu in balbezit. Fabri verovert de bal door een tackle van achteren. Fabri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Agius rent richting de bal. Fabri onderschept slim de pass. Fabri schiet op doel. Sciortino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Casolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Casolani met een sublieme pass. Cassar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gaffarena is nu in balbezit. Gaffarena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Gaffarena verovert de bal door een tackle van achteren. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena schiet op doel. Daar is Sciortino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Vitale met een sublieme pass. Pisani rent richting de bal. Sciortino onderschept slim de pass. Zrinzo Azzopardi onderschept slim de pass. Zrinzo Azzopardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZAKTIS F.C 44%, raneang fc@outlook.com 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZAKTIS F.C - raneang fc@outlook.com 0:0

69e minuut.
Leonardi verovert de bal door een tackle van achteren. Leonardi probeert naar een medespeler te passen. Gaffarena heeft problemen om de bal te vangen. Gaffarena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Leonardi de bal. Leonardi geeft een hoge lob. Casolani speelt de bal door. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZAKTIS F.C 54%, raneang fc@outlook.com 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZAKTIS F.C - raneang fc@outlook.com 0:0