Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cyder Drinkers Hal ghaxaq f.c
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Zerafa onderschept slim de pass. Cassingela onderschept slim de pass. Cucciardi speelt de bal door. Lombardi rent richting de bal. Lombardi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Abela Medici probeert naar een medespeler te passen. Dimech rent richting de bal. Ganado rent richting de bal. Dimech verovert de bal door een tackle van achteren. Dimech haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Musumeci is nu in balbezit. Abela Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Musumeci schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Musumeci naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Dimech is nu in balbezit. Dimech geeft een lange en hoge pass. Bonett rent richting de bal. Demartino verovert de bal door een tackle van achteren. Demartino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Musumeci met een sublieme pass. Lombardi rent richting de bal. Lombardi probeert naar een medespeler te passen. Cucciardi is nu in balbezit. Cucciardi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cyder Drinkers - Hal ghaxaq f.c 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cyder Drinkers 41%, Hal ghaxaq f.c 59%.
Cyder Drinkers - Hal ghaxaq f.c 0:1

65e minuut.
Sant trapt de bal weg. Cassingela kopt de bal weg. Cucciardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardi is nu in balbezit. Lombardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bonett rent richting de bal. Abela Medici rent richting de bal. Bonett verovert de bal door een tackle van achteren. Lombardi rent richting de bal. Lombardi draait met de bal, schiet en ... Zimermann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Zerafa kan de bal niet met de borst controleren. Zerafa passt de bal met de wreef. Avellino rent richting de bal. Cucciardi onderschept slim de pass. Cucciardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cyder Drinkers - Hal ghaxaq f.c 0:2

85e minuut.
Degabriele bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassingela rent richting de bal. Cassingela passt de bal met de wreef. Lombardi rent richting de bal. Lombardi draait met de bal, schiet en ... Zimermann bokst de bal weg.

88e minuut.
Degabriele geeft de bal voor. Darmanin met een sublieme pass. Gruniet speelt de bal door. Demartino rent richting de bal. Demartino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cyder Drinkers 46%, Hal ghaxaq f.c 54%.
Cyder Drinkers - Hal ghaxaq f.c 0:2