Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zebbug rangers Qrm f.c
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Vassallo is nu in balbezit. Parfitt onderschept slim de pass. Lorenzi is nu in balbezit. Lorenzi haalt uit met een fantastische trap. Decesare probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zebbug rangers - Qrm f.c 1:0

22e minuut.
Spiteri Lucas speelt de bal door. Tabone bereikt de bal nog maar net als eerste. Lia onderschept slim de pass. Lia draait met de bal, schiet en ... Evans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zebbug rangers - Qrm f.c 1:1

38e minuut.
Tabone met de inworp. Parfitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Salafia verovert de bal door een tackle van achteren. Salafia haalt uit met een fantastische trap. Evans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zebbug rangers - Qrm f.c 1:2

43e minuut.
Psaila rent richting de bal. Met opzet legt Vassallo zijn tegenspeler op de grond. Psaila is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parfitt met een snel genomen vrije trap. Daar is Farrugia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Psaila is nu in balbezit. Psaila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zebbug rangers - Qrm f.c 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zebbug rangers 62%, Qrm f.c 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zebbug rangers - Qrm f.c 2:2

48e minuut.
Parfitt probeert de bal aan de voet te houden. Salafia is nu in balbezit. Salafia passt de bal zonder na te denken. Lia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lia haalt uit met een fantastische trap. Evans bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
zebbug rangers - Qrm f.c 2:3

86e minuut.
Vassallo speelt de bal door. Lia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tabone. Tabone krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zebbug rangers 67%, Qrm f.c 33%.
zebbug rangers - Qrm f.c 2:3