Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Blacks raneang fc@outlook.com
DIamond Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Hili probeert naar een medespeler te passen. Pitre` rent richting de bal. Vitale rent richting de bal. Pitre` onderschept slim de pass. Pitre` haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
All Blacks - raneang fc@outlook.com 1:0

6e minuut.
Cassar is nu in balbezit. Pantalleresco onderschept slim de pass. Vitale is nu in balbezit. Pantalleresco verovert de bal door een tackle van achteren. Pantalleresco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Savona met een harde bal richting middenveld. Camilleri kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Decesare de bal onder controle te krijgen. Pitre` is nu in balbezit. Pitre` haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Vitale passt de bal in één keer door. Pitre` is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sciortino. Sciortino krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Decesare geeft de bal voor. Inworp. Schembri met een snelle inworp. Pantalleresco is nu in balbezit. Pantalleresco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Casha onderschept slim de pass. Casha passt de bal in één keer door. Pitre` is nu in balbezit. Pitre` schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Schembri onderschept slim de pass. Schembri speelt de bal door. Camilleri met een sublieme pass. Pitre` rent richting de bal. Pitre` haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Blacks 49%, raneang fc@outlook.com 51%.
All Blacks - raneang fc@outlook.com 1:0

46e minuut.
Vitale passt de bal in één keer door. Cassar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pantalleresco. Pantalleresco krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Schembri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zrinzo Azzopardi. Schembri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rapa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Sciortino de bal. Pitre` is nu in balbezit. Pitre` schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rapa probeert naar een medespeler te passen. Hili kopt de bal weg. Daar is Pantalleresco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantalleresco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Sciortino geeft een lange en hoge pass. Decelis kopt de bal weg. Daar is Hili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrinzo Azzopardi rent richting de bal. Zrinzo Azzopardi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Schembri rent richting de bal. Vitale bereikt de bal nog maar net als eerste. Schembri verovert de bal door een tackle van achteren. Schembri geeft een lange en hoge pass. Pitre` kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cassar met een sublieme pass. Said Pullicino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapa maakt een afschuwelijke overtreding. Rapa krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Galdes is nu in balbezit. Arrigo onderschept slim de pass. Zrinzo Azzopardi is nu in balbezit. Pisani rent richting de bal. Pisani geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Blacks 53%, raneang fc@outlook.com 47%.
All Blacks - raneang fc@outlook.com 1:0