Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
konkos FC GRIMAS
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Lia probeert naar een medespeler te passen. Tanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanti geeft een lange en hoge pass. Gulia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulia schiet op doel. Giliberti bokst de bal weg.

15e minuut.
Demicoli verovert de bal door een tackle van achteren. Lia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Demicoli. Demicoli krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Peralta verovert de bal door een tackle van achteren. Peralta geeft de bal voor. Montalto probeert de bal aan de voet te houden. Demicoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demicoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Peralta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carabott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carabott probeert naar een medespeler te passen. Diacono is nu in balbezit. Diacono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lia is nu in balbezit. Demicoli verovert de bal door een tackle van achteren. Lia begaat een overtreding. Demicoli raakt geblesseerd tijdens het duel. Scicluna wilt de vrije trap nemen. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: konkos FC 63%, GRIMAS 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
konkos FC - GRIMAS 0:0

49e minuut.
Lia bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna is nu in balbezit. Lia verovert de bal door een tackle van achteren. Laus rent richting de bal. Laus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Carabott bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabott passt de bal met de wreef. Daar is Scicluna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diacono is nu in balbezit. Diacono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
konkos FC - GRIMAS 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: konkos FC 44%, GRIMAS 56%.
konkos FC - GRIMAS 1:0