Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hamrun Football Club GRIMAS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Peralta speelt de bal door. Lia bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Busietta ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Busietta naar de kleedkamers voor een vroege douche. Lia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lia neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hamrun Football Club - GRIMAS 1:0

8e minuut.
Rizzo schiet op doel. Sevasta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gulia de bal. Demicoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demicoli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bologna kopt de bal weg. Daar is Borda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demicoli is nu in balbezit. Demicoli schiet op doel. Ferriggi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hamrun Football Club - GRIMAS 1:1

16e minuut.
Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Borda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta onderschept slim de pass. Demicoli rent richting de bal. Demicoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamrun Football Club - GRIMAS 1:2

31e minuut.
Lia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cortis komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Cini speelt de bal door. Cortis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortis speelt de bal door. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hamrun Football Club - GRIMAS 2:2

38e minuut.
Cini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna is nu in balbezit. Scicluna passt de bal in één keer door. Gulia rent richting de bal. Gulia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Peralta is nu in balbezit. Borda verovert de bal door een tackle van achteren. Borda geeft een hoge lob. Rizzo rent richting de bal. Rizzo haalt uit met een fantastische trap. Sevasta bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamrun Football Club 44%, GRIMAS 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hamrun Football Club - GRIMAS 2:2

50e minuut.
Gellel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peplow bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scicluna krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Cini verovert de bal door een tackle van achteren. Cini geeft de bal voor. Ellul kopt de bal weg. Rizzo rent richting de bal. Rizzo schiet op doel. Sevasta bokst de bal weg. Paal!

80e minuut.
Cini geeft de bal voor. Grioli kopt de bal weg. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo draait met de bal, schiet en ... Sevasta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamrun Football Club - GRIMAS 3:2

87e minuut.
Piscopo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tanti met de inworp. Demicoli is nu in balbezit. Demicoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamrun Football Club 47%, GRIMAS 53%.
Hamrun Football Club - GRIMAS 3:2