Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
torki Silovat
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Fonk speelt de bal door. Polidano bereikt de bal nog maar net als eerste. Polidano geeft de bal voor. Camenzuli heeft problemen om de bal te vangen. Camenzuli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Fleri Soler onderschept slim de pass. Fleri Soler geeft een hoge lob. Inworp. Cassingela met een snelle inworp. Camenzuli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sullivan is nu in balbezit. Sullivan speelt de bal door. Mizzi is nu in balbezit. Mizzi haalt uit met een fantastische trap. Rapa probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Theuma passt de bal met de wreef. Stellini rent richting de bal. Stellini passt de bal in één keer door. Mizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Camenzuli is nu in balbezit. Camenzuli onderschept slim de pass. Camenzuli probeert naar een medespeler te passen. Gravagna is nu in balbezit. Gravagna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Camenzuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenzuli probeert naar een medespeler te passen. Gravagna is nu in balbezit. Camenzuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenzuli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Fleri Soler is nu in balbezit. Fleri Soler geeft een hoge lob. Stellini probeert de bal aan de voet te houden. Camenzuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenzuli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
torki - Silovat 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torki 44%, Silovat 56%.
torki - Silovat 1:0

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Buontempo de bal onder controle te krijgen. Grimaud rent richting de bal. Grimaud speelt de bal door. Daar is Mizzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mizzi schiet op doel. Bonanno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Camenzuli kopt de bal weg. Girard probeert de bal aan de voet te houden. Buontempo is nu in balbezit. Grimaud verovert de bal door een tackle van achteren. Grimaud geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Spiteri Lucas geeft de bal voor. Inworp. Agius met een snelle inworp. Camenzuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenzuli geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Polidano rent richting de bal. Polidano passt de bal met de wreef. Gravagna rent richting de bal. Camenzuli is nu in balbezit. Camenzuli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rapa is nu in balbezit. Mizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Mizzi met een sublieme pass. Fonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonk geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Fonk passt de bal zonder na te denken. Camenzuli is nu in balbezit. Camenzuli met een sublieme pass. Gravagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravagna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
torki - Silovat 2:0

82e minuut.
Camenzuli is nu in balbezit. Girard verovert de bal door een tackle van achteren. Girard met een sublieme pass. Gravagna rent richting de bal. Gravagna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Buontempo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grimaud met een snelle inworp. Incorvaia rent richting de bal. Incorvaia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gravagna passt de bal zonder na te denken. Spiteri Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiteri Lucas geeft een lange en hoge pass. Mizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizzi schiet op doel. Bonanno bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torki 43%, Silovat 57%.
torki - Silovat 2:0