Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santisima Schneider F.C.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 18.2
tragisch Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
tragisch Verdedigen slecht


2e minuut.
Calascione rent richting de bal. Xriha verovert de bal door een tackle van achteren. Xriha passt de bal in één keer door. Terribile is nu in balbezit. Terribile schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Xriha bereikt de bal nog maar net als eerste. Xriha speelt de bal door. Terribile rent richting de bal. Terribile schiet op doel. Vitale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santisima - Schneider F.C. 0:1

30e minuut.
Scerri met een snelle inworp. Lofaro rent richting de bal. Lofaro met een sublieme pass. Terribile bereikt de bal nog maar net als eerste. Terribile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santisima - Schneider F.C. 0:2

39e minuut.
Despott probeert naar een medespeler te passen. Scerri met een sublieme pass. Sant Fournier heeft problemen om de bal te vangen. Sant Fournier schiet op doel. Aloisio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santisima - Schneider F.C. 1:2

44e minuut.
Axiaq geeft een hoge lob. Terribile bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gerada. Gerada krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santisima 65%, Schneider F.C. 35%.
Santisima - Schneider F.C. 1:2

55e minuut.
Scerri passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Axisa de bal. Sant Fournier rent richting de bal. Axisa is nu in balbezit. Axisa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lofaro met een snelle inworp. Axisa is nu in balbezit. Axisa passt de bal met de wreef. Gerada is nu in balbezit. Gerada draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santisima 45%, Schneider F.C. 55%.
Santisima - Schneider F.C. 1:2