Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
konkos FC Hamrun Football Club
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Carabott geeft een lange en hoge pass. Lia rent richting de bal. Facciol bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo verovert de bal door een tackle van achteren. Rizzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giliberti met een sublieme pass. Borda kopt de bal weg. Daar is Bencini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo schiet op doel. Giliberti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Rizzo passt de bal zonder na te denken. Lia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lia is nu in balbezit. Rizzo rent richting de bal. Rizzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Montalto bereikt de bal nog maar net als eerste. Borda rent richting de bal. Borda probeert naar een medespeler te passen. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Taliana raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Incorvaia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: konkos FC 61%, Hamrun Football Club 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
konkos FC - Hamrun Football Club 0:0

48e minuut.
Cini probeert naar een medespeler te passen. Borda is nu in balbezit. Borda probeert naar een medespeler te passen. Lia rent richting de bal. Lia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
konkos FC - Hamrun Football Club 0:1

63e minuut.
Montalto onderschept slim de pass. Lia onderschept slim de pass. Rizzo is nu in balbezit. Lia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Carabott kopt de bal weg. Lia heeft problemen om de bal te vangen. Montalto speelt de bal door. Diacono rent richting de bal. Diacono draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cini met een sublieme pass. Lia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lia begaat een overtreding. Lia krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Montalto kan de bal niet met de borst controleren. Lia rent richting de bal. Lia haalt uit met een fantastische trap. Rizzo probeert de bal aan de voet te houden. Giliberti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
konkos FC - Hamrun Football Club 0:2

88e minuut.
Cini probeert naar een medespeler te passen. Gellel is nu in balbezit. Gellel passt de bal in één keer door. Carabott is nu in balbezit. Carabott haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: konkos FC 57%, Hamrun Football Club 43%.
konkos FC - Hamrun Football Club 0:2