Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schneider F.C. Silovat
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 14.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Camenzuli onderschept slim de pass. Frendo probeert naar een medespeler te passen. Stellini probeert de bal met de borst te controleren. Xriha is nu in balbezit. Xriha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneider F.C. - Silovat 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schneider F.C. 40%, Silovat 60%.
Schneider F.C. - Silovat 1:0

70e minuut.
Stellini rent richting de bal. Stellini geeft een lange en hoge pass. Despott bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenzuli is nu in balbezit. Camenzuli geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Terribile schiet op doel. Grech Cumbo kopt de bal weg. Daar is Camenzuli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xriha rent richting de bal. Xriha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneider F.C. - Silovat 2:0

75e minuut.
Azzopardi geeft een lange en hoge pass. Xriha rent richting de bal. Xriha probeert naar een medespeler te passen. Terribile bereikt de bal nog maar net als eerste. Terribile draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Camenzuli rent richting de bal. Despott verovert de bal door een tackle van achteren. Despott passt de bal zonder na te denken. Grech Cumbo is nu in balbezit. Grech Cumbo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schneider F.C. 42%, Silovat 58%.
Schneider F.C. - Silovat 2:0