Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santisima torki
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
10.3 gemiddelde waardering 16.7
tragisch Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
tragisch Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Sant Fournier kopt de bal weg. Girard rent richting de bal. Girard passt de bal met de wreef. Gravagna rent richting de bal. Gravagna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vitale trapt de bal weg. Camenzuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenzuli probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Agius bereikt de bal nog maar net als eerste. Buontempo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agius krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Inworp. Lanfranco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camenzuli is nu in balbezit. Camenzuli geeft de bal voor. Klungelig pakt Tedesco de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Frendo geeft een lange en hoge pass. Polidano verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lofaro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gerada krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Calascione rent richting de bal. Camenzuli verovert de bal door een tackle van achteren. Camenzuli speelt de bal door. Gravagna rent richting de bal. Gravagna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santisima - torki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santisima 55%, torki 45%.
Santisima - torki 0:1

67e minuut.
Pavia geeft een lange en hoge pass. Sant Fournier bereikt de bal nog maar net als eerste. Frendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Fournier is nu in balbezit. Sant Fournier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Inworp. Lanfranco met een snelle inworp. Camenzuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenzuli schiet op doel. Vitale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santisima - torki 0:2

89e minuut.
Scerri probeert naar een medespeler te passen. Lofaro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polidano. Polidano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santisima 46%, torki 54%.
Santisima - torki 0:2