Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
torki Hamrun Football Club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Grioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Grioli passt de bal zonder na te denken. Girard kan de bal niet met de borst controleren. Lia is nu in balbezit. Lia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gellel geeft de bal voor. Inworp. Lanfranco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camenzuli heeft problemen om de bal te vangen. Camenzuli geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Polidano rent richting de bal. Polidano geeft een hoge lob. Camenzuli heeft problemen om de bal te vangen. Cini rent richting de bal. Cini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Girard rent richting de bal. Girard speelt de bal door. Klungelig pakt Lia de bal. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torki 47%, Hamrun Football Club 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
torki - Hamrun Football Club 0:0

66e minuut.
Gellel geeft de bal voor. Inworp. Lanfranco met een snelle inworp. Camenzuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenzuli geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Borda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Camenzuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenzuli passt de bal in één keer door. Gravagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravagna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Cini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camenzuli is nu in balbezit. Camenzuli passt de bal in één keer door. Gravagna is nu in balbezit. Gravagna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torki 52%, Hamrun Football Club 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
torki - Hamrun Football Club 0:0