Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hamrun Football Club torki
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Lia is nu in balbezit. Lia draait met de bal, schiet en ... Miceli probeert de bal aan de voet te houden. Cini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamrun Football Club - torki 1:0

8e minuut.
Polidano bereikt de bal nog maar net als eerste. Grioli rent richting de bal. Rizzo rent richting de bal. Lia is nu in balbezit. Lia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Polidano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Camenzuli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camenzuli speelt de bal door. Gravagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravagna schiet op doel. Ferriggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Cini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cini probeert naar een medespeler te passen. Miceli is nu in balbezit. Rizzo onderschept slim de pass. Rizzo draait met de bal, schiet en ... Bonanno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grioli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rizzo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bonanno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Cini speelt de bal door. Agius rent richting de bal. Met opzet legt Gellel zijn tegenspeler op de grond. Agius raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Agius kan niet meer verder spelen. Lanfranco komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Lewis met een sublieme pass. Fonk kan de bal niet met de borst controleren. Cini geeft een lange en hoge pass. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamrun Football Club 44%, torki 56%.
Hamrun Football Club - torki 1:0

46e minuut.
Gravagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravagna passt de bal met de wreef. Gellel is nu in balbezit. Camenzuli is nu in balbezit. Camenzuli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Polidano geeft een hoge lob. Cassingela rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piscopo. Piscopo krijgt een gele kaart. Cassingela raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cassingela kan niet meer verder spelen. Gambin komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Gambin met een snelle inworp. Borda rent richting de bal. Camenzuli is nu in balbezit. Camenzuli draait met de bal, schiet en ... Ferriggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Gellel speelt de bal door. Fonk probeert naar een medespeler te passen. Gravagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenzuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenzuli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamrun Football Club 39%, torki 61%.
Hamrun Football Club - torki 1:0