Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GRIMAS Silovat
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 15.6
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Camenzuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna onderschept slim de pass. Scicluna probeert naar een medespeler te passen. Gulia rent richting de bal. Gulia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GRIMAS - Silovat 1:0

12e minuut.
Demicoli is nu in balbezit. Sullivan verovert de bal door een tackle van achteren. Gulia verovert de bal door een tackle van achteren. Gulia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GRIMAS - Silovat 2:0

25e minuut.
Sullivan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tanti met de inworp. Gulia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Scicluna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna passt de bal met de wreef. Camenzuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demicoli is nu in balbezit. Demicoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GRIMAS 46%, Silovat 54%.
GRIMAS - Silovat 2:0

82e minuut.
Demicoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demicoli geeft de bal voor. Klungelig pakt Tanti de bal. Frendo rent richting de bal. Gulia verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Frendo geeft de bal voor. Incorvaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna begaat een overtreding. Scicluna krijgt een gele kaart. Incorvaia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Incorvaia kan niet meer verder spelen. Genovese komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GRIMAS 57%, Silovat 43%.
GRIMAS - Silovat 2:0