Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schneider F.C. Hamrun Football Club
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Papagiancupolo geeft een hoge lob. Terribile is nu in balbezit. Cini begaat een overtreding. Terribile raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Despott neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Grioli met een snelle inworp. Xriha rent richting de bal. Xriha met een sublieme pass. Terribile bereikt de bal nog maar net als eerste. Terribile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneider F.C. - Hamrun Football Club 1:0

34e minuut.
Cini bereikt de bal nog maar net als eerste. Grech Cumbo onderschept slim de pass. Grech Cumbo passt de bal zonder na te denken. Terribile is nu in balbezit. Terribile haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schneider F.C. 56%, Hamrun Football Club 44%.
Schneider F.C. - Hamrun Football Club 1:0

68e minuut.
Terribile rent richting de bal. Terribile haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bologna de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grech Cumbo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Lewis kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grech Cumbo zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Borda de bal. Pace Bonello rent richting de bal. Pace Bonello schiet op doel. Ferriggi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneider F.C. - Hamrun Football Club 2:0

75e minuut.
Despott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peplow bereikt de bal nog maar net als eerste. Peplow met een sublieme pass. Lia rent richting de bal. Lia schiet op doel. Aloisio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Pace Bonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pace Bonello passt de bal met de wreef. Lewis rent richting de bal. Lewis geeft een hoge lob. Despott kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schneider F.C. 54%, Hamrun Football Club 46%.
Schneider F.C. - Hamrun Football Club 2:0