Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schneider F.C. konkos FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Montalto geeft een lange en hoge pass. Scerri probeert de bal aan de voet te houden. Lia met een sublieme pass. Diacono bereikt de bal nog maar net als eerste. Diacono schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Lia geeft de bal voor. Inworp. Polidano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xriha heeft problemen om de bal te vangen. Xriha draait met de bal, schiet en ... Paal! Giliberti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Depares is nu in balbezit. Lia bereikt de bal nog maar net als eerste. Depares speelt de bal door. Terribile rent richting de bal. Terribile schiet op doel. Giliberti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Bencini met een sublieme pass. Montalto rent richting de bal. Montalto geeft de bal voor. Diacono rent richting de bal. Diacono haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Xriha bereikt de bal nog maar net als eerste. Xriha draait met de bal, schiet en ... Taliana heeft problemen om de bal te vangen. Pace Bonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pace Bonello haalt uit met een fantastische trap. Paal! Giliberti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schneider F.C. 51%, konkos FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schneider F.C. - konkos FC 0:0

47e minuut.
Papagiancupolo met de inworp. Montalto geeft de bal voor. Klungelig pakt Balzan de bal. Diacono bereikt de bal nog maar net als eerste. Diacono draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Pace Bonello rent richting de bal. Pace Bonello passt de bal zonder na te denken. Satariano bereikt de bal nog maar net als eerste. Terribile onderschept slim de pass. Terribile haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Depares bereikt de bal nog maar net als eerste. Depares passt de bal met de wreef. Xriha rent richting de bal. Xriha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schneider F.C. - konkos FC 1:0

59e minuut.
Xriha onderschept slim de pass. Xriha speelt de bal door. Satariano rent richting de bal. Terribile bereikt de bal nog maar net als eerste. Terribile draait met de bal, schiet en ... Giliberti bokst de bal weg.

67e minuut.
Giliberti probeert naar een medespeler te passen. Lia kopt de bal weg. Depares controleert de bal met de borst. Laus bereikt de bal nog maar net als eerste. Laus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Bencini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polidano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xriha rent richting de bal. Xriha geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schneider F.C. 50%, konkos FC 50%.
Schneider F.C. - konkos FC 1:0