Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
konkos FC Schneider F.C.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Scerri bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalto rent richting de bal. Scerri bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalto verovert de bal door een tackle van achteren. Montalto geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pace Bonello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lia rent richting de bal. Depares onderschept slim de pass. Depares geeft een lange en hoge pass. Giliberti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Scerri passt de bal in één keer door. Grech Cumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalto maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Montalto moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Montalto schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

24e minuut.
Grech Cumbo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grech Cumbo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Facciol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terribile is nu in balbezit. Terribile haalt uit met een fantastische trap. Giliberti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
konkos FC - Schneider F.C. 0:1

25e minuut.
Laus met een sublieme pass. Diacono rent richting de bal. Depares tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Depares krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Depares met een sublieme pass. Lia is nu in balbezit. Terribile onderschept slim de pass. Depares bereikt de bal nog maar net als eerste. Depares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Depares geeft de bal voor. Satariano bereikt de bal nog maar net als eerste. Terribile verovert de bal door een tackle van achteren. Terribile schiet op doel. Giliberti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
konkos FC - Schneider F.C. 0:2

37e minuut.
Bencini is nu in balbezit. Bencini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grech Cumbo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Depares geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: konkos FC 49%, Schneider F.C. 51%.
konkos FC - Schneider F.C. 0:2

50e minuut.
Scerri met een sublieme pass. Bencini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Terribile. Bencini raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bencini kan niet meer verder spelen. Incorvaia komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Facciol geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grech Cumbo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Depares bereikt de bal nog maar net als eerste. Depares geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Carabott met een sublieme pass. Taliana rent richting de bal. Taliana geeft een lange en hoge pass. Diacono rent richting de bal. Diacono schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Axiaq geeft een lange en hoge pass. Gellel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diacono onderschept slim de pass. Diacono schiet op doel. Aloisio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
konkos FC - Schneider F.C. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: konkos FC 60%, Schneider F.C. 40%.
konkos FC - Schneider F.C. 1:2