Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
konkos FC torki
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Laus is nu in balbezit. Montalto is nu in balbezit. Montalto speelt de bal door. Diacono bereikt de bal nog maar net als eerste. Diacono draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Camenzuli met een sublieme pass. Gravagna rent richting de bal. Lia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lia krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Satariano geeft een hoge lob. Inworp. Cassingela met de inworp. Camenzuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenzuli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: konkos FC 54%, torki 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
konkos FC - torki 0:0

52e minuut.
Lia met een sublieme pass. Montalto rent richting de bal. Montalto geeft een lange en hoge pass. Diacono rent richting de bal. Diacono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
konkos FC - torki 1:0

67e minuut.
Buontempo geeft een lange en hoge pass. Polidano is nu in balbezit. Diacono maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Diacono naar de kleedkamers voor een vroege douche.

74e minuut.
Camenzuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Camenzuli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Camenzuli zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Giliberti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
konkos FC - torki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: konkos FC 40%, torki 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
konkos FC - torki 1:1