Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santisima Hamrun Football Club
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
11 gemiddelde waardering 21.2
tragisch Schieten zwak
tragisch Passen slecht
tragisch Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Lia onderschept slim de pass. Calascione bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruppetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lia onderschept slim de pass. Lia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sant Fournier draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Lewis de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Agius zal de hoekschop nemen. Sant Fournier maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santisima - Hamrun Football Club 1:0

19e minuut.
Piscopo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grioli geeft een hoge lob. Lia kopt de bal weg. Daar is Rizzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pavia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grioli met een snelle inworp. Lia rent richting de bal. Lia draait met de bal, schiet en ... Vitale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Inworp. Agius met de inworp. Axisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Axisa draait met de bal, schiet en ... Cini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santisima 81%, Hamrun Football Club 19%.
Santisima - Hamrun Football Club 1:0

65e minuut.
Gellel rent richting de bal. Sant Fournier onderschept slim de pass. Axisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Fournier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Fournier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gellel is nu in balbezit. Gellel passt de bal zonder na te denken. Lewis is nu in balbezit. Axisa onderschept slim de pass. Axisa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Agius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Axisa rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Borda ... Strafschop! Axisa roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Axisa kan niet meer verder spelen. Frendo komt het veld opgelopen. Sant Fournier legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Santisima - Hamrun Football Club 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santisima 41%, Hamrun Football Club 59%.
Santisima - Hamrun Football Club 2:0