Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jhgjghj365 Caballeros de Malta FC
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Abdilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Giojoso verovert de bal door een tackle van achteren. Giojoso passt de bal zonder na te denken. Gilford rent richting de bal. Gilford schiet op doel. Castillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Ferriggi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giojoso is nu in balbezit. Gilford is nu in balbezit. Gilford schiet op doel. Castillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jhgjghj365 - Caballeros de Malta FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jhgjghj365 35%, Caballeros de Malta FC 65%.
jhgjghj365 - Caballeros de Malta FC 1:0

49e minuut.
Ferriggi geeft een lange en hoge pass. Cassingela bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassingela geeft de bal voor. Trigona bereikt de bal nog maar net als eerste. Trigona schiet op doel. Zaffarese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Cumbo rent richting de bal. Mamo is nu in balbezit. Micallef maakt een afschuwelijke overtreding. Micallef krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Gilford bereikt de bal nog maar net als eerste. Montford verovert de bal door een tackle van achteren. Montford met een sublieme pass. Bongailas rent richting de bal. Bongailas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jhgjghj365 - Caballeros de Malta FC 2:0

87e minuut.
Giojoso passt de bal in één keer door. Gilford is nu in balbezit. Zarb legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gilford is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giojoso legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
jhgjghj365 - Caballeros de Malta FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jhgjghj365 44%, Caballeros de Malta FC 56%.
jhgjghj365 - Caballeros de Malta FC 3:0