Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ghaxaq Mannac Studio
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Fajila heeft problemen om de bal te vangen. Borg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciscaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Dingli rent richting de bal. Dingli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Spiteri Lucas geeft een hoge lob. Friggieri rent richting de bal. Despott tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Despott krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Despott geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mamo Mompalao met de inworp. Cuschieri controleert de bal met de borst. Cuschieri schiet op doel. Sant` Angelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ghaxaq - Mannac Studio 0:1

33e minuut.
Mamo Mompalao verovert de bal door een tackle van achteren. Despott verovert de bal door een tackle van achteren. Despott speelt de bal door. Friggieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Friggieri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Ciscaldi is nu in balbezit. Borg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciscaldi is nu in balbezit. Borg onderschept slim de pass. Borg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghaxaq 49%, Mannac Studio 51%.
ghaxaq - Mannac Studio 0:1

51e minuut.
Depares geeft de bal voor. Cuschieri heeft problemen om de bal te vangen. Cuschieri passt de bal zonder na te denken. Dingli is nu in balbezit. Dingli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Fajila met een sublieme pass. Despott rent richting de bal. Despott geeft een hoge lob. Borg is nu in balbezit. Borg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ghaxaq - Mannac Studio 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghaxaq 39%, Mannac Studio 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ghaxaq - Mannac Studio 1:1