Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valletta Beach-Boys
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Sant Manduca rent richting de bal. Cassingela rent richting de bal. Despott onderschept slim de pass. Magro rent richting de bal. Magro schiet op doel. Paal!

11e minuut.
Scriha bereikt de bal nog maar net als eerste. Scriha geeft een hoge lob. Bartolo kopt de bal weg. Magro rent richting de bal. Magro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Rapa is nu in balbezit. Rapa passt de bal met de wreef. Leone met een sublieme pass. Magro is nu in balbezit. Magro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta - Beach-Boys 0:1

36e minuut.
Lowell trapt de bal weg. Despott kopt de bal weg. Klungelig pakt Fonk de bal. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valletta 47%, Beach-Boys 53%.
Valletta - Beach-Boys 0:1

66e minuut.
Penza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Livori zal de hoekschop nemen. Fonk heeft problemen om de bal te vangen. Castillo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Castillo speelt de bal door. Despott heeft problemen om de bal te vangen. Despott passt de bal in één keer door. Magro rent richting de bal. Magro draait met de bal, schiet en ... Grioli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Despott is nu in balbezit. Despott passt de bal met de wreef. Magro is nu in balbezit. Magro haalt uit met een fantastische trap. Grioli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta - Beach-Boys 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valletta 57%, Beach-Boys 43%.
Valletta - Beach-Boys 0:2