Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballeros de Malta FC Molly Stars
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Pitre` bereikt de bal nog maar net als eerste. Montford verovert de bal door een tackle van achteren. Montford speelt de bal door. Trigona heeft problemen om de bal te vangen. Trigona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Abdilla geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Testa met een snelle inworp. Abdilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdilla geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Castillo probeert wanhopig de bal te grijpen. Dimech bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros de Malta FC - Molly Stars 0:1

38e minuut.
Ferriggi rent richting de bal. Carabott begaat een overtreding. Ferriggi raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferriggi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trigona bereikt de bal nog maar net als eerste. Trigona draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros de Malta FC 44%, Molly Stars 56%.
Caballeros de Malta FC - Molly Stars 0:1

51e minuut.
Testa probeert naar een medespeler te passen. Taliana is nu in balbezit. Montford onderschept slim de pass. Gafa` rent richting de bal. Gafa` geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Taliana onderschept slim de pass. Bondin controleert de bal met de borst. Trigona bereikt de bal nog maar net als eerste. Trigona draait met de bal, schiet en ... Libreri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caballeros de Malta FC - Molly Stars 1:1

65e minuut.
Taliana passt de bal met de wreef. Pitre` is nu in balbezit. Zarb probeert naar een medespeler te passen. Abdilla rent richting de bal. Abdilla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Cassia met een sublieme pass. Dimech is nu in balbezit. Pitre` is nu in balbezit. Pitre` haalt uit met een fantastische trap. Castillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros de Malta FC - Molly Stars 1:2

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Castillo niet meer kan verder spelen. Ricard komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ricard trapt de bal weg van het doel. Taliana rent richting de bal. Gafa` begaat een overtreding. Gafa` krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros de Malta FC 51%, Molly Stars 49%.
Caballeros de Malta FC - Molly Stars 1:2