Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valletta ghaxaq
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Na een snelle pass probeert Cassingela de bal onder controle te krijgen. Dingli is nu in balbezit. Dingli schiet op doel. Cassingela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grioli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta - ghaxaq 0:1

17e minuut.
Frendo met een snelle inworp. Clews speelt de bal door. Montalto probeert naar een medespeler te passen. Pulo is nu in balbezit. Pulo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valletta - ghaxaq 1:1

36e minuut.
Dingli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dingli geeft een lange en hoge pass. Borg bereikt de bal nog maar net als eerste. Borg draait met de bal, schiet en ... Grioli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta - ghaxaq 1:2

37e minuut.
Dingli speelt de bal door. Filletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Filletti geeft een hoge lob. Calafato is nu in balbezit. Calafato draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Clews verovert de bal door een tackle van achteren. Clews met een sublieme pass. Lautier is nu in balbezit. Pulo onderschept slim de pass. Pulo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valletta - ghaxaq 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valletta 54%, ghaxaq 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valletta - ghaxaq 2:2

55e minuut.
Cassingela geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sciberras met de inworp. Dingli is nu in balbezit. Dingli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Calafato met een sublieme pass. Despott bereikt de bal nog maar net als eerste. Despott passt de bal in één keer door. Filletti is nu in balbezit. Filletti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dingli rent richting de bal. Borg rent richting de bal. Dingli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dingli schiet op doel. Grioli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta - ghaxaq 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valletta 66%, ghaxaq 34%.
Valletta - ghaxaq 2:3