Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beach-Boys Mannac Studio
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Fajila geeft een lange en hoge pass. Inworp. Leone met een snelle inworp. Livori is nu in balbezit. Livori geeft een lange en hoge pass. German probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Magro passt de bal zonder na te denken. Friggieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Despott tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Despott krijgt een gele kaart. Friggieri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

17e minuut.
Ciscaldi is nu in balbezit. Ciscaldi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Leone de bal. Dalli rent richting de bal. Dalli geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Beach-Boys - Mannac Studio 0:1

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montalto met een snelle inworp. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Magro is nu in balbezit. Magro schiet op doel. German bokst de bal weg.

43e minuut.
Livori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Despott rent richting de bal. Despott geeft een hoge lob. Izzo rent richting de bal. Izzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beach-Boys 44%, Mannac Studio 56%.
Beach-Boys - Mannac Studio 0:1

50e minuut.
Pantalleresco met een sublieme pass. Dalli is nu in balbezit. Dalli passt de bal zonder na te denken. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Despott speelt de bal door. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila rent richting de bal. Magro onderschept slim de pass. Magro schiet op doel. German probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Livori zal de hoekschop nemen. German probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapa passt de bal in één keer door. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro schiet op doel. German probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Castillo speelt de bal door. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro rent richting de bal. Magro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantalleresco onderschept slim de pass. Pantalleresco haalt uit met een fantastische trap. Friggieri rent richting de bal. Friggieri draait met de bal, schiet en ... Lowell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Pantalleresco met een sublieme pass. Montalto is nu in balbezit. Montalto met een sublieme pass. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beach-Boys 32%, Mannac Studio 68%.
Beach-Boys - Mannac Studio 0:1