Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honduras progreso heja bvb
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arrázola. Meza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabrera met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras progreso - heja bvb 0:1

10e minuut.
Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vides onderschept slim de pass. Vides met een sublieme pass. Abad rent richting de bal. Abad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Montoya probeert naar een medespeler te passen. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera is nu in balbezit. Burgos verovert de bal door een tackle van achteren. Burgos haalt uit met een fantastische trap. Briceño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Honduras progreso - heja bvb 1:1

26e minuut.
Burgos rent richting de bal. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos rent richting de bal. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trinidad zal de hoekschop nemen. Daar is Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras progreso - heja bvb 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honduras progreso 54%, heja bvb 46%.
Honduras progreso - heja bvb 1:2

52e minuut.
Meza met een sublieme pass. Trinidad is nu in balbezit. Trinidad geeft de bal voor. Abad is nu in balbezit. Abad draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Henriquez met een harde bal richting middenveld. Daar is Vides, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vides speelt de bal door. Abad is nu in balbezit. Abad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras progreso - heja bvb 1:3

58e minuut.
Calix raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martínez komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Martínez geeft een hoge lob. Arrázola rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abad. Abad krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honduras progreso 47%, heja bvb 53%.
Honduras progreso - heja bvb 1:3