Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Foobol clud Barcelona Honduras progreso
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Cambar passt de bal in één keer door. Kafati rent richting de bal. Cabrera maakt een afschuwelijke overtreding. Cabrera krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Espino is nu in balbezit. Espino met een sublieme pass. Franco rent richting de bal. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Cambar met een sublieme pass. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco speelt de bal door. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... Henriquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Foobol clud Barcelona - Honduras progreso 1:0

27e minuut.
Padilla probeert naar een medespeler te passen. Kafati rent richting de bal. Burgos maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Burgos naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kafati is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kafati met een snel genomen vrije trap. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... Henriquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Carvajal kopt de bal weg. Ponce probeert de bal met de borst te controleren. Padilla is nu in balbezit. Ponce onderschept slim de pass. Ponce draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Barjum legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Franco raakt geblesseerd tijdens het duel. Franco neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Foobol clud Barcelona - Honduras progreso 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foobol clud Barcelona 54%, Honduras progreso 46%.
Foobol clud Barcelona - Honduras progreso 2:0

46e minuut.
Montoya rent richting de bal. Montoya passt de bal met de wreef. Carvajal heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... Henriquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Foobol clud Barcelona - Honduras progreso 3:0

56e minuut.
Cambar rent richting de bal. Cambar passt de bal in één keer door. Barjum probeert de bal met de borst te controleren. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foobol clud Barcelona 48%, Honduras progreso 52%.
Foobol clud Barcelona - Honduras progreso 3:0