Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marhaton heja bvb
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Carrion verovert de bal door een tackle van achteren. Carrion met een sublieme pass. Almendarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendarez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Inworp. Martínez met de inworp. Daar is Meza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meza draait met de bal, schiet en ... Cañadas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marhaton - heja bvb 0:1

30e minuut.
Meza is nu in balbezit. Meza speelt de bal door. Barón rent richting de bal. Barón draait met de bal, schiet en ... Almendarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
marhaton - heja bvb 0:2

33e minuut.
Vega geeft de bal voor. Inworp. D´costa met een snelle inworp. Trinidad rent richting de bal. Trinidad geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
marhaton - heja bvb 0:3

35e minuut.
Doeltrap. Almendarez trapt de bal weg. Cabrera kopt de bal weg. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marhaton - heja bvb 0:4

37e minuut.
Diego probeert naar een medespeler te passen. D´costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mena krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Vi geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mena neemt de hoekschop. Castellanos rent richting de bal. Castellanos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marhaton 47%, heja bvb 53%.
marhaton - heja bvb 0:4

53e minuut.
Vides kopt de bal weg. Barón rent richting de bal. Diego rent richting de bal. Meza verovert de bal door een tackle van achteren. Meza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marhaton - heja bvb 0:5

55e minuut.
Meza passt de bal met de wreef. Cabrera rent richting de bal. Almendarez onderschept slim de pass. Almendarez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marhaton - heja bvb 1:5

59e minuut.
Diego geeft een lange en hoge pass. Calix kopt de bal weg. Aviles is nu in balbezit. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marhaton 52%, heja bvb 48%.
marhaton - heja bvb 1:5