Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Tesla sociedad choluteca
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 14.5
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Baquis kopt de bal weg. Facuse heeft problemen om de bal te vangen. Ardon verovert de bal door een tackle van achteren. Ardon passt de bal in één keer door. Lopez geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Valdez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Galeano kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Facuse de bal onder controle te krijgen. Ardon rent richting de bal. Ardon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Valdez probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Galeano de bal. Castejon is nu in balbezit. Castejon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Tesla - sociedad choluteca 0:1

17e minuut.
Ardon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De León komt het veld opgelopen. Godoy met de inworp. Ardon rent richting de bal. Ardon draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Chicas onderschept slim de pass. Chicas geeft een lange en hoge pass. Herrera rent richting de bal. Ardon verovert de bal door een tackle van achteren. Ardon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera onderschept slim de pass. Herrera geeft een hoge lob. Euceda geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Tesla 56%, sociedad choluteca 44%.
Atlético Tesla - sociedad choluteca 0:1

79e minuut.
Ardon met een sublieme pass. Castejon rent richting de bal. Galeano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon haalt uit met een fantastische trap. Valdez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Tesla 34%, sociedad choluteca 66%.
Atlético Tesla - sociedad choluteca 0:1