Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sociedad choluteca Atlético Tesla
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Alberto schiet op doel. Doeltrap. Che met een harde bal richting middenveld. De Gregorio heeft problemen om de bal te vangen. De Gregorio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Che met een harde bal richting middenveld. Herrera kopt de bal weg. Daar is Herrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrera haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Che de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ardon rent richting de bal. Chicas is nu in balbezit. Ardon onderschept slim de pass. Ardon draait met de bal, schiet en ... Valdez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sociedad choluteca - Atlético Tesla 1:0

35e minuut.
Daar is Baquis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrera onderschept slim de pass. Herrera probeert naar een medespeler te passen. Alberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Chicas geeft de bal voor. Nolasco kopt de bal weg. Klungelig pakt Alvarenga de bal. Suarez rent richting de bal. Suarez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De Gregorio geeft een lange en hoge pass. Euceda rent richting de bal. Euceda passt de bal met de wreef. Alberto rent richting de bal. Alberto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Castejon verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy is nu in balbezit. Ardon is nu in balbezit. Ardon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sociedad choluteca - Atlético Tesla 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sociedad choluteca 67%, Atlético Tesla 33%.
sociedad choluteca - Atlético Tesla 2:0

48e minuut.
Lopez geeft de bal voor. Ardon heeft problemen om de bal te vangen. Vasquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy onderschept slim de pass. Godoy geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Vasquez geeft de bal voor. Alberto is nu in balbezit. Baquis is nu in balbezit. Herrera onderschept slim de pass. Herrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sociedad choluteca - Atlético Tesla 2:1

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Euceda met de inworp. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera haalt uit met een fantastische trap. Griffin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sociedad choluteca - Atlético Tesla 2:2

70e minuut.
Euceda rent richting de bal. Euceda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Alberto de bal. Herrera is nu in balbezit. Herrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sociedad choluteca - Atlético Tesla 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sociedad choluteca 59%, Atlético Tesla 41%.
sociedad choluteca - Atlético Tesla 2:3