Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Tesla Foobol clud Barcelona
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
De Gregorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Franco passt de bal met de wreef. Daar is Hidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo schiet op doel. Valdez bokst de bal weg.

25e minuut.
Daar is Cambar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrera is nu in balbezit. Padilla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Padilla krijgt een gele kaart. Herrera raakt geblesseerd tijdens het duel. De Gregorio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Tesla - Foobol clud Barcelona 1:0

27e minuut.
Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino passt de bal in één keer door. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Tesla - Foobol clud Barcelona 1:1

35e minuut.
Alberto is nu in balbezit. Herrera rent richting de bal. Alberto rent richting de bal. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Tesla - Foobol clud Barcelona 2:1

39e minuut.
Espino met een snelle inworp. Cambar controleert de bal met de borst. Cambar passt de bal met de wreef. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Padilla passt de bal in één keer door. Cambar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambar passt de bal met de wreef. Franco is nu in balbezit. Franco haalt uit met een fantastische trap. Valdez bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Tesla 41%, Foobol clud Barcelona 59%.
Atlético Tesla - Foobol clud Barcelona 2:1

46e minuut.
Franco geeft de bal voor. Klungelig pakt Suarez de bal. Met opzet legt Chacon zijn tegenspeler op de grond. Chacon krijgt een gele kaart. Suarez raakt geblesseerd tijdens het duel. Vasquez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberto draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Tesla - Foobol clud Barcelona 3:1

52e minuut.
Herrera rent richting de bal. Cambar verovert de bal door een tackle van achteren. Cambar passt de bal zonder na te denken. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Chicas met een harde bal richting middenveld. Kafati probeert de bal met de borst te controleren. Euceda probeert naar een medespeler te passen. Alberto is nu in balbezit. Alberto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Delgado onderschept slim de pass. Herrera onderschept slim de pass. Herrera passt de bal in één keer door. Euceda is nu in balbezit. Euceda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De Gregorio passt de bal in één keer door. Vasquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino met een sublieme pass. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Tesla - Foobol clud Barcelona 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Tesla 54%, Foobol clud Barcelona 46%.
Atlético Tesla - Foobol clud Barcelona 3:2