Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
heja bvb Atlético Tesla
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Herrera rent richting de bal. Herrera met een sublieme pass. Alberto is nu in balbezit. Alberto draait met de bal, schiet en ... Briceño probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
heja bvb - Atlético Tesla 0:1

19e minuut.
Calix verovert de bal door een tackle van achteren. Calix met een sublieme pass. Alberto rent richting de bal. Herrera rent richting de bal. Herrera haalt uit met een fantastische trap. Briceño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Martínez kan de bal niet met de borst controleren. Martínez geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert De Gregorio de bal onder controle te krijgen. Meza rent richting de bal. Meza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Calix kopt de bal weg. Abad is nu in balbezit. De Gregorio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, De Gregorio moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! De Gregorio schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Abad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Meza neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cabrera kopt de bal weg. Facuse is nu in balbezit. Abad rent richting de bal. Abad schiet op doel. Valdez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
heja bvb - Atlético Tesla 1:1

35e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Herrera onderschept slim de pass. Herrera passt de bal zonder na te denken. Herrera is nu in balbezit. Herrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heja bvb 44%, Atlético Tesla 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
heja bvb - Atlético Tesla 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heja bvb 47%, Atlético Tesla 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
heja bvb - Atlético Tesla 1:1