Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honduras progreso Bayern Frauenburg
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Elias geeft de bal voor. Inworp. Cabrera met de inworp. Ponce rent richting de bal. Ponce geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Montoya is nu in balbezit. Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Tablas rent richting de bal. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim draait met de bal, schiet en ... Henriquez bokst de bal weg. Kim rent richting de bal. Kim draait met de bal, schiet en ... Henriquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras progreso - Bayern Frauenburg 0:1

12e minuut.
Sa speelt de bal door. Kim is nu in balbezit. Kim speelt de bal door. Tablas heeft problemen om de bal te vangen. Tablas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras progreso - Bayern Frauenburg 0:2

15e minuut.
Elias geeft een lange en hoge pass. Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Solis is nu in balbezit. Burgos onderschept slim de pass. Burgos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kim onderschept slim de pass. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrázola speelt de bal door. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Montoya is nu in balbezit. Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Kim passt de bal zonder na te denken. Tablas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tablas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Figueroa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Figueroa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tablas heeft problemen om de bal te vangen. Tablas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honduras progreso 39%, Bayern Frauenburg 61%.
Honduras progreso - Bayern Frauenburg 0:2

46e minuut.
Daar is Tablas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tablas passt de bal met de wreef. Daar is Figueroa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponce is nu in balbezit. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Barjum kan de bal niet met de borst controleren. Barjum geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dacarett de bal. Tablas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tablas schiet op doel. Henriquez bokst de bal weg.

68e minuut.
Cabrera passt de bal in één keer door. Rivas rent richting de bal. Rivas probeert naar een medespeler te passen. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honduras progreso 49%, Bayern Frauenburg 51%.
Honduras progreso - Bayern Frauenburg 0:2