Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
heja bvb sociedad choluteca
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Meza verovert de bal door een tackle van achteren. Meza passt de bal zonder na te denken. Daar is Che, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barón rent richting de bal. Barón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
heja bvb - sociedad choluteca 1:0

9e minuut.
Baquis is nu in balbezit. Baquis geeft de bal voor. Daar is Vi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castejon bereikt de bal nog maar net als eerste. Castejon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Che de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trinidad geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barón rent richting de bal. Barón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cabrera geeft een lange en hoge pass. Vides is nu in balbezit. Vides geeft de bal voor. Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Barón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Martínez rent richting de bal. Alvarenga begaat een overtreding. Martínez raakt geblesseerd tijdens het duel. Martínez met een snel genomen vrije trap. Che kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heja bvb 45%, sociedad choluteca 55%.
heja bvb - sociedad choluteca 1:0

53e minuut.
Ardon met een snelle inworp. Ardon rent richting de bal. Cabrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabrera krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Calix bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Calix verovert de bal door een tackle van achteren. Calix geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Godoy is nu in balbezit. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Barón is nu in balbezit. Barón haalt uit met een fantastische trap. Griffin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heja bvb 40%, sociedad choluteca 60%.
heja bvb - sociedad choluteca 1:0