Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern Frauenburg Foobol clud Barcelona
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


25e minuut.
Daar is Chacon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tablas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tablas draait met de bal, schiet en ... Delgado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Frauenburg - Foobol clud Barcelona 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Frauenburg 61%, Foobol clud Barcelona 39%.
Bayern Frauenburg - Foobol clud Barcelona 1:0

48e minuut.
Padilla rent richting de bal. Kim onderschept slim de pass. Cambar begaat een overtreding. Kim raakt geblesseerd tijdens het duel. Rivas komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Padilla probeert naar een medespeler te passen. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim passt de bal in één keer door. Tablas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tablas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambar verovert de bal door een tackle van achteren. Cambar geeft de bal voor. Franco rent richting de bal. Franco geeft een lange en hoge pass. Sa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Frauenburg 62%, Foobol clud Barcelona 38%.
Bayern Frauenburg - Foobol clud Barcelona 1:0