Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Foobol clud Barcelona Bayern Frauenburg
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 9
7 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Franco kopt de bal weg. Solis probeert de bal aan de voet te houden. Chirinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Foobol clud Barcelona - Bayern Frauenburg 1:0

3e minuut.
Daar is Tablas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco rent richting de bal. Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Kim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Foobol clud Barcelona - Bayern Frauenburg 1:1

9e minuut.
Kafati rent richting de bal. Tablas onderschept slim de pass. Triminio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tablas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kim legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Reina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Chirinos geeft de bal voor. Fajardo controleert de bal met de borst. Fajardo probeert naar een medespeler te passen. Franco is nu in balbezit. Franco schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Chirinos de bal. Solis is nu in balbezit. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Foobol clud Barcelona - Bayern Frauenburg 2:1

15e minuut.
Espino met een snelle inworp. Kim is nu in balbezit. Padilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Padilla krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Espino passt de bal zonder na te denken. Hidalgo is nu in balbezit. Franco rent richting de bal. Franco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Foobol clud Barcelona - Bayern Frauenburg 3:1

24e minuut.
Franco met een sublieme pass. Hidalgo rent richting de bal. Rivas is nu in balbezit. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rivas rent richting de bal. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla met een sublieme pass. Tablas is nu in balbezit. Tablas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bautista onderschept slim de pass. Bautista geeft een lange en hoge pass. Rivas kopt de bal weg. Kim is nu in balbezit. Kim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Triminio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Villalta met een snelle inworp. Kim rent richting de bal. Kim schiet op doel. Reina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tablas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Foobol clud Barcelona - Bayern Frauenburg 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foobol clud Barcelona 53%, Bayern Frauenburg 47%.
Foobol clud Barcelona - Bayern Frauenburg 3:2

64e minuut.
Padilla passt de bal zonder na te denken. Rivas is nu in balbezit. Met opzet legt Espino zijn tegenspeler op de grond. Rivas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rivas kan niet meer verder spelen. Larios komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Cambar probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo is nu in balbezit. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dacarett bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado is nu in balbezit. Tablas onderschept slim de pass. Tablas haalt uit met een fantastische trap. Reina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Foobol clud Barcelona - Bayern Frauenburg 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foobol clud Barcelona 64%, Bayern Frauenburg 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Foobol clud Barcelona - Bayern Frauenburg 3:3