Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Tesla Honduras progreso
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Vasquez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arrázola de bal. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera onderschept slim de pass. Herrera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Montoya verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera onderschept slim de pass. Herrera passt de bal in één keer door. Alberto rent richting de bal. Alberto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Tesla - Honduras progreso 1:0

30e minuut.
Herrera probeert de bal met de borst te controleren. Ponce is nu in balbezit. Ponce passt de bal in één keer door. Burgos rent richting de bal. Burgos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Suarez passt de bal in één keer door. De Gregorio rent richting de bal. De Gregorio probeert naar een medespeler te passen. Herrera is nu in balbezit. Herrera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Tesla - Honduras progreso 2:0

35e minuut.
Herrera rent richting de bal. Herrera speelt de bal door. Euceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Euceda geeft een hoge lob. Arrázola kan de bal niet met de borst controleren. Henriquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Tesla 38%, Honduras progreso 62%.
Atlético Tesla - Honduras progreso 2:0

48e minuut.
Arrázola speelt de bal door. De Gregorio is nu in balbezit. De Gregorio speelt de bal door. Alberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberto rent richting de bal. Herrera rent richting de bal. Herrera draait met de bal, schiet en ... Henriquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Tesla - Honduras progreso 3:0

77e minuut.
Euceda met een sublieme pass. Suarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio rent richting de bal. Suarez onderschept slim de pass. Suarez geeft een lange en hoge pass. Henriquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Klungelig pakt Ponce de bal. De Gregorio onderschept slim de pass. De Gregorio probeert naar een medespeler te passen. Alberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Tesla 47%, Honduras progreso 53%.
Atlético Tesla - Honduras progreso 3:0