Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sociedad choluteca Foobol clud Barcelona
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Nolasco geeft een hoge lob. Inworp. Fajardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Baquis rent richting de bal. Franco onderschept slim de pass. Hidalgo rent richting de bal. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sociedad choluteca - Foobol clud Barcelona 0:1

27e minuut.
Padilla verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla passt de bal zonder na te denken. Franco is nu in balbezit. Franco haalt uit met een fantastische trap. Griffin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Baquis is nu in balbezit. Franco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baquis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uriarte zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ardon is nu in balbezit. Ardon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Espino probeert naar een medespeler te passen. Franco rent richting de bal. Franco probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Delgado geeft een lange en hoge pass. Espino kopt de bal weg. Klungelig pakt Triminio de bal. Castejon bereikt de bal nog maar net als eerste. Castejon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sociedad choluteca 53%, Foobol clud Barcelona 47%.
sociedad choluteca - Foobol clud Barcelona 0:1

58e minuut.
Nolasco geeft de bal voor. Inworp. Fajardo met de inworp. Franco is nu in balbezit. Franco geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Cambar onderschept slim de pass. Cambar passt de bal zonder na te denken. Che bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cambar geeft een hoge lob. Nolasco rent richting de bal. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo schiet op doel. Griffin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Padilla is nu in balbezit. Padilla geeft de bal voor. Nolasco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sociedad choluteca - Foobol clud Barcelona 0:2

85e minuut.
Franco is nu in balbezit. Franco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Uriarte de bal. Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sociedad choluteca 68%, Foobol clud Barcelona 32%.
sociedad choluteca - Foobol clud Barcelona 0:2