Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Realespaña liga deapuyo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 14.6
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Chavarria kopt de bal weg. Daar is Macoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceballos is nu in balbezit. Fong is nu in balbezit. Fong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Velásquez rent richting de bal. Grande geeft een hoge lob. Aviles is nu in balbezit. Donaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Donaire draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ceballos is nu in balbezit. Velásquez onderschept slim de pass. Grande probeert naar een medespeler te passen. Donaire rent richting de bal. Donaire haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Chacon geeft een lange en hoge pass. Aviles kopt de bal weg. Reina met een sublieme pass. Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fong draait met de bal, schiet en ... Bustillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realespaña 53%, liga deapuyo 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Realespaña - liga deapuyo 0:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reina met de inworp. Grande is nu in balbezit. Ceballos onderschept slim de pass. Ceballos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Bustillo met een harde bal richting middenveld. Chavarria kopt de bal weg. Ceballos rent richting de bal. Ceballos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Chavarria probeert naar een medespeler te passen. Corrales rent richting de bal. Corrales geeft een hoge lob. Donaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Donaire draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Chavarria verovert de bal door een tackle van achteren. Chavarria passt de bal met de wreef. Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina geeft een hoge lob. Galdamez kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Chacon geeft een lange en hoge pass. Inworp. Galdamez met een snelle inworp. Ceballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceballos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Maradiaga geeft een hoge lob. Pinto kopt de bal weg. Ucles is nu in balbezit. Ceballos verovert de bal door een tackle van achteren. Ceballos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Grande bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande passt de bal zonder na te denken. Donaire is nu in balbezit. Cueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Cueva schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Realespaña - liga deapuyo 0:1

77e minuut.
Chacon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ceballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceballos passt de bal zonder na te denken. Daar is Fong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Corrales is nu in balbezit. Fong onderschept slim de pass. Grande begaat een overtreding. Grande krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realespaña 48%, liga deapuyo 52%.
Realespaña - liga deapuyo 0:1