Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rasechi Real Club Rall
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Eleno passt de bal zonder na te denken. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena met een sublieme pass. Anderson rent richting de bal. Anderson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rasechi - Real Club Rall 1:0

8e minuut.
Kawas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huete rent richting de bal. Mena schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mena naar de kleedkamers voor een vroege douche.

33e minuut.
Cárcamo probeert de bal met de borst te controleren. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcamo begaat een overtreding. Cárcamo krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Fu geeft een lange en hoge pass. Eleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Eleno passt de bal in één keer door. Anderson heeft problemen om de bal te vangen. Anderson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
rasechi - Real Club Rall 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rasechi 51%, Real Club Rall 49%.
rasechi - Real Club Rall 2:0

67e minuut.
Bautista geeft een hoge lob. Fu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blanco. Blanco krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza begaat een overtreding. Blanco raakt geblesseerd tijdens het duel. Huete met een snel genomen vrije trap. Elvir rent richting de bal. Elvir schiet op doel. Zapata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Deras passt de bal in één keer door. Elvir is nu in balbezit. Elvir passt de bal zonder na te denken. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rasechi 54%, Real Club Rall 46%.
rasechi - Real Club Rall 2:0