Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cfbayer los masa
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Coito is nu in balbezit. Abudoj verovert de bal door een tackle van achteren. Abudoj passt de bal in één keer door. Reina rent richting de bal. Reina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Huete probeert naar een medespeler te passen. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez passt de bal in één keer door. Reina rent richting de bal. Reina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cfbayer - los masa 1:0

22e minuut.
Vindel rent richting de bal. Vindel passt de bal in één keer door. Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmut onderschept slim de pass. Helmut geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Vindel speelt de bal door. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj probeert naar een medespeler te passen. Reina is nu in balbezit. Reina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Umaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Umaña geeft een hoge lob. Vindel kopt de bal weg. Navarro rent richting de bal. Navarro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Farach rent richting de bal. Farach geeft de bal voor. Reina heeft problemen om de bal te vangen. Reina schiet op doel. Chavarria probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cfbayer - los masa 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfbayer 64%, los masa 36%.
cfbayer - los masa 2:0

66e minuut.
Tablas is nu in balbezit. Tablas geeft een lange en hoge pass. Puerto heeft problemen om de bal te vangen. Helmut bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Farach verovert de bal door een tackle van achteren. Farach geeft een hoge lob. Klungelig pakt Becerra de bal. Reina is nu in balbezit. Reina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cfbayer - los masa 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfbayer 45%, los masa 55%.
cfbayer - los masa 3:0