Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rasechi Barcelona10
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mayen met een sublieme pass. Inworp. Morales met de inworp. Eleno is nu in balbezit. Eleno geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rasechi - Barcelona10 1:0

8e minuut.
Murillo verovert de bal door een tackle van achteren. Murillo met een sublieme pass. Mayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Benegas rent richting de bal. Benegas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Murillo verovert de bal door een tackle van achteren. Murillo geeft een lange en hoge pass. Benegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Guifarro met een sublieme pass. Benegas geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Guifarro is nu in balbezit. Guifarro geeft de bal voor. Morales heeft problemen om de bal te vangen. Montes is nu in balbezit. Montes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Eleno onderschept slim de pass. Eleno met een sublieme pass. Anderson is nu in balbezit. Anderson schiet op doel. Salame maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rasechi - Barcelona10 2:0

35e minuut.
Jimenez speelt de bal door. Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Benegas rent richting de bal. Benegas haalt uit met een fantastische trap. Zapata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Mayen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anderson is nu in balbezit. Mayen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mayen krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Mojon trapt de bal weg. Mayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales probeert naar een medespeler te passen. Anderson is nu in balbezit. Anderson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rasechi 46%, Barcelona10 54%.
rasechi - Barcelona10 2:0

55e minuut.
Evangelista is nu in balbezit. Benegas rent richting de bal. Montes rent richting de bal. Benegas rent richting de bal. Benegas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Murillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anderson is nu in balbezit. Anderson passt de bal in één keer door. Mena is nu in balbezit. Mena draait met de bal, schiet en ... Salame verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Gudiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena is nu in balbezit. Gudiel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gudiel krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Murillo passt de bal in één keer door. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudiel rent richting de bal. Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rasechi 40%, Barcelona10 60%.
rasechi - Barcelona10 2:0