Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rasechi cfbayer
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 14.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Reina heeft problemen om de bal te vangen. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez passt de bal met de wreef. Reina heeft problemen om de bal te vangen. Reina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rasechi - cfbayer 0:1

7e minuut.
Guifarro geeft een lange en hoge pass. Mena kopt de bal weg. Puerto rent richting de bal. Anderson onderschept slim de pass. Anderson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Guido onderschept slim de pass. Guido speelt de bal door. Gómez rent richting de bal. Reina is nu in balbezit. Reina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rasechi - cfbayer 0:2

23e minuut.
Ferrera geeft de bal voor. Klungelig pakt Morales de bal. Huete probeert naar een medespeler te passen. Reina rent richting de bal. Reina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rasechi - cfbayer 0:3

26e minuut.
Espinoza geeft de bal voor. Eleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Eleno passt de bal met de wreef. Anderson rent richting de bal. Anderson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Morales rent richting de bal. Morales geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Caballero de bal. Eleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Eleno geeft de bal voor. Turcios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Eleno passt de bal in één keer door. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena passt de bal in één keer door. Anderson is nu in balbezit. Anderson draait met de bal, schiet en ... Turcios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Guifarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrera onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kawas. Kawas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rasechi 44%, cfbayer 56%.
rasechi - cfbayer 0:3

60e minuut.
Puerto is nu in balbezit. Puerto met een sublieme pass. Evangelista is nu in balbezit. Reina rent richting de bal. Reina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rasechi - cfbayer 0:4

63e minuut.
Mena speelt de bal door. Huete rent richting de bal. Mena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huete wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

77e minuut.
Mena is nu in balbezit. Anderson is nu in balbezit. Anderson passt de bal in één keer door. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Fu is nu in balbezit. Zablah onderschept slim de pass. Zablah met een sublieme pass. Reina rent richting de bal. Reina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rasechi - cfbayer 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rasechi 54%, cfbayer 46%.
rasechi - cfbayer 0:5