Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los masa rasechi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Mena speelt de bal door. Anderson heeft problemen om de bal te vangen. Anderson passt de bal zonder na te denken. Eleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Eleno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza speelt de bal door. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena rent richting de bal. Mena schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Morales speelt de bal door. Kawas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinchilla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chinchilla krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Becerra kopt de bal weg. Benegas met een sublieme pass. Evangelista rent richting de bal. Tablas is nu in balbezit. Tablas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Chavarria met een sublieme pass. Benegas kopt de bal weg. Morales heeft problemen om de bal te vangen. Navarro rent richting de bal. Navarro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los masa - rasechi 1:0

40e minuut.
Eleno passt de bal in één keer door. Fu rent richting de bal. Fu geeft de bal voor. Anderson rent richting de bal. Anderson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los masa - rasechi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los masa 46%, rasechi 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los masa - rasechi 1:1

46e minuut.
Mena probeert naar een medespeler te passen. Anderson rent richting de bal. Anderson passt de bal in één keer door. Eleno rent richting de bal. Eleno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Helmut passt de bal met de wreef. Tablas rent richting de bal. Espinoza begaat een overtreding. Espinoza krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Morales onderschept slim de pass. Morales probeert naar een medespeler te passen. Coito bereikt de bal nog maar net als eerste. Eleno onderschept slim de pass. Eleno geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Guifarro geeft een lange en hoge pass. Colón speelt de bal door. Navarro rent richting de bal. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Coito bereikt de bal nog maar net als eerste. Coito passt de bal zonder na te denken. Espinoza is nu in balbezit. Tablas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tablas schiet op doel. Zapata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los masa 45%, rasechi 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los masa - rasechi 1:1