Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Club Rall cfbayer
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Huete speelt de bal door. Che bereikt de bal nog maar net als eerste. Che passt de bal in één keer door. Elvir rent richting de bal. Elvir haalt uit met een fantastische trap. Turcios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Alvarenga met de inworp. Gómez is nu in balbezit. Gómez passt de bal zonder na te denken. Reina is nu in balbezit. Reina draait met de bal, schiet en ... Ucles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Espinal is nu in balbezit. Espinal passt de bal in één keer door. Huete is nu in balbezit. Elvir onderschept slim de pass. Elvir draait met de bal, schiet en ... Turcios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Deras probeert naar een medespeler te passen. Huete rent richting de bal. Espinal bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinal schiet op doel. Cardona probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Canaca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Farach de bal. Deras rent richting de bal. Deras haalt uit met een fantastische trap. Turcios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Huete bereikt de bal nog maar net als eerste. Huete passt de bal zonder na te denken. Espinal probeert naar een medespeler te passen. Elvir bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Club Rall 35%, cfbayer 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Club Rall - cfbayer 0:0

47e minuut.
Farach bereikt de bal nog maar net als eerste. Deras verovert de bal door een tackle van achteren. Deras passt de bal met de wreef. Espinal rent richting de bal. Espinal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Farach rent richting de bal. Deras bereikt de bal nog maar net als eerste. Deras met een sublieme pass. Espinal is nu in balbezit. Espinal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Farach bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinal verovert de bal door een tackle van achteren. Espinal speelt de bal door. Elvir rent richting de bal. Elvir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club Rall - cfbayer 1:0

80e minuut.
Huete geeft een lange en hoge pass. Umaña rent richting de bal. Umaña passt de bal zonder na te denken. Reina is nu in balbezit. Reina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Club Rall - cfbayer 1:1

86e minuut.
Huete rent richting de bal. Huete rent richting de bal. Huete passt de bal zonder na te denken. Elvir bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvir schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Club Rall 39%, cfbayer 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Club Rall - cfbayer 1:1