Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mugiwara FC cd marathon
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
1 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


16e minuut.
Daar is Chicas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Núñez rent richting de bal. Galdamez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galdamez krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Galdamez met een snelle inworp. Macia rent richting de bal. Macia geeft een hoge lob. Cueva met een sublieme pass. Daar is Mojon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrufino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mojon. Torres is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aguilera met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ochoa de bal. Lean bereikt de bal nog maar net als eerste. Lean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mugiwara FC 59%, cd marathon 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mugiwara FC - cd marathon 0:0

58e minuut.
Macia rent richting de bal. Chicas verovert de bal door een tackle van achteren. Chicas geeft een hoge lob. Cubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Carías bereikt de bal nog maar net als eerste. Carías geeft een hoge lob. Lasso heeft problemen om de bal te vangen. Lean rent richting de bal. Lean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mugiwara FC 45%, cd marathon 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mugiwara FC - cd marathon 0:0