Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pradera alexis_perrita_1995@hotmail.com
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 14.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Kim is nu in balbezit. Azzad bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzad passt de bal met de wreef. Guifarro is nu in balbezit. Guifarro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Alin is nu in balbezit. Alin geeft een hoge lob. Simon rent richting de bal. Mejia is nu in balbezit. Mejia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Guillen trapt de bal weg. Azzad heeft problemen om de bal te vangen. Azzad passt de bal in één keer door. Guifarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guifarro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Guifarro de bal onder controle te krijgen. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon probeert naar een medespeler te passen. Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mejia is nu in balbezit. Calderon onderschept slim de pass. Calderon passt de bal in één keer door. Duran rent richting de bal. Duran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Simon kopt de bal weg. Klungelig pakt Guillen de bal. Duran rent richting de bal. Klungelig pakt Calderon de bal. Calderon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Alin speelt de bal door. Duran heeft problemen om de bal te vangen. Guifarro verovert de bal door een tackle van achteren. Calderon bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Azzad kopt de bal weg. Bardales heeft problemen om de bal te vangen. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderon onderschept slim de pass. Calderon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pradera 32%, alexis_perrita_1995@hotmail.com 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pradera - alexis_perrita_1995@hotmail.com 0:0

50e minuut.
Guifarro kopt de bal weg. Klungelig pakt Calderon de bal. Duran rent richting de bal. Calderon bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Alin passt de bal met de wreef. Calderon rent richting de bal. Duran is nu in balbezit. Calderon bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Del Cid verovert de bal door een tackle van achteren. Del Cid passt de bal met de wreef. Duran rent richting de bal. Duran draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zepeda de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Del Cid met een sublieme pass. Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran schiet op doel. Valle werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Zepeda heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
pradera - alexis_perrita_1995@hotmail.com 1:0

70e minuut.
Guifarro speelt de bal door. Perdomo is nu in balbezit. Núñez onderschept slim de pass. Núñez schiet op doel. Glody maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pradera - alexis_perrita_1995@hotmail.com 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pradera 34%, alexis_perrita_1995@hotmail.com 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pradera - alexis_perrita_1995@hotmail.com 1:1