Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEAM ENGINEER moderno
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 14.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Alvarenga is nu in balbezit. Alin is nu in balbezit. Vargas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vargas krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Navas is nu in balbezit. Licona is nu in balbezit. Zacapa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zacapa krijgt een gele kaart. Licona raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruiz met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Ruiz rent richting de bal. Ruiz met een sublieme pass. Alvarenga is nu in balbezit. Alin verovert de bal door een tackle van achteren. Alin schiet op doel. Ardon bokst de bal weg.

29e minuut.
Trujillo probeert naar een medespeler te passen. Trujillo rent richting de bal. Lanza is nu in balbezit. Lanza schiet op doel. Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM ENGINEER - moderno 0:1

37e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Moreno passt de bal in één keer door. Vargas rent richting de bal. Alin verovert de bal door een tackle van achteren. Alin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Licona rent richting de bal. Licona schiet op doel. Alvarenga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ardon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TEAM ENGINEER - moderno 1:1

42e minuut.
Trujillo rent richting de bal. Juarez rent richting de bal. Trujillo onderschept slim de pass. Trujillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Delgado trapt de bal weg van het doel. Daar is Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trujillo rent richting de bal. Trujillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM ENGINEER 60%, moderno 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TEAM ENGINEER - moderno 1:1

51e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Navas verovert de bal door een tackle van achteren. Navas passt de bal in één keer door. Alin rent richting de bal. Alin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Trujillo geeft een lange en hoge pass. Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas speelt de bal door. Alin is nu in balbezit. Alin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM ENGINEER - moderno 2:1

83e minuut.
Zacapa is nu in balbezit. Navas onderschept slim de pass. Navas speelt de bal door. Alin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM ENGINEER - moderno 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM ENGINEER 48%, moderno 52%.
TEAM ENGINEER - moderno 3:1