Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mugiwara FC jhnys
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19
weak Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Miranda met een sublieme pass. Cueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Cueva geeft een hoge lob. Mojon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mugiwara FC - jhnys 1:0

22e minuut.
Miranda geeft de bal voor. Álvarez rent richting de bal. Álvarez passt de bal in één keer door. Gallardo rent richting de bal. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Macia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carranza komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Fortín passt de bal in één keer door. Cueva rent richting de bal. Cueva passt de bal in één keer door. Mojon is nu in balbezit. Mojon schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mugiwara FC - jhnys 2:0

38e minuut.
Galdamez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galdamez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ochoa met een snel genomen vrije trap. Mojon is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Galdamez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mojon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mugiwara FC 48%, jhnys 52%.
Mugiwara FC - jhnys 2:0

49e minuut.
Mojon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojon haalt uit met een fantastische trap. Daar is Claros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aeropajita bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeropajita schiet op doel. Alcerro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Carranza is nu in balbezit. Almendarez onderschept slim de pass. Almendarez met een sublieme pass. Gallardo rent richting de bal. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Arango geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galdamez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carranza is nu in balbezit. Carranza geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Fortín onderschept slim de pass. Fortín passt de bal in één keer door. Mojon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojon schiet op doel. Andara probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gallardo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chacon komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Lobo probeert de bal met de borst te controleren. Lobo geeft de bal voor. Klungelig pakt Granados de bal. Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mugiwara FC - jhnys 2:1

74e minuut.
Cueva met een sublieme pass. Claros is nu in balbezit. Claros passt de bal zonder na te denken. Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mugiwara FC 42%, jhnys 58%.
Mugiwara FC - jhnys 2:1