Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pradera TEAM ENGINEER
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Flamenco rent richting de bal. Flamenco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Espinal de bal. Duran rent richting de bal. Duran schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Simon speelt de bal door. Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Licona. Licona krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Flamenco met de inworp. Azzad is nu in balbezit. Azzad passt de bal zonder na te denken. Duran is nu in balbezit. Duran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pradera - TEAM ENGINEER 1:0

22e minuut.
Del Cid probeert de bal aan de voet te houden. Licona rent richting de bal. Coca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Coca moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Coca schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Ruiz geeft de bal voor. Alin probeert de bal aan de voet te houden. Perdomo onderschept slim de pass. Licona is nu in balbezit. Licona draait met de bal, schiet en ... Glody probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Garces, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pradera - TEAM ENGINEER 1:1

40e minuut.
Klungelig pakt Simon de bal. Ruiz onderschept slim de pass. Ruiz geeft de bal voor. Alin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Garces geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sa met een snelle inworp. Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pradera 47%, TEAM ENGINEER 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pradera - TEAM ENGINEER 1:1

51e minuut.
Alin haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Glody trapt de bal weg van het doel. Daar is Ruiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azzad geeft de bal voor. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Flamenco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ruiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderon bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderon schiet op doel. Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pradera - TEAM ENGINEER 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pradera 42%, TEAM ENGINEER 58%.
pradera - TEAM ENGINEER 2:1